The House of the rising Sun

27 april 2015 - New Orleans, Louisiana, Verenigde Staten

Om drie uur is de storm gaan liggen ( the Hurricane hebben we gelukkig niet gezien) Het wordt zelfs droog. We trekken er snel op uit, naar Bourbon street. Een straat van plezier en verderf wat vaak met elkaar opgaat,zeker in grote steden.The ANNIMALS maakte een pracht plaat van wat er kan gebeuren als je je teveel overgeefd aan wat er hier is te vinden. Sex tenten , stuf huizen en gokpaleizen. THE HOUSE OF THE RISNIG SUN moet hier hebben gestaan.

There is a house in New Orleans. They call the rising Sun. And iTS the ruïne of many poor boy. And god knows I am a one.

Voor de wat minder extreme is er ook veel om je even te laten gaan. muziekcafe naast muziekcafe Ga op een kruispunt staan en het komt je werkelijk van alle kanten tegemoet. Jazz,funk,rock and roll, cajun,pop,Old time classic,hard rock,blues. Het kan niet op. De meeste allemaal prima bands.

Wat opvalt is dat hier kennelijk meer mag als elders in Amerika. De dames van plezier etaleren hun lichaam aan de voordeur van de tent en iedereen loopt met alcohol in zijn hand op straat. Freaks zweven er als vanouds tussendoor en alles gaat easy , oh SO easy. 

Na een aantal uren heerlijk vermaak , zoeken wij het hotel weer op. Precies op tijd,want de volgende onweersbui meld zich aan. Tesamen met het geknal van de marineschepen die kennelijk wat te vieren hebben is het thunder and lightning boven NOLA.

Ik besluit met THE LITLE RIVER BAND ( favorietjes van vroeger) die met BOURBON STREET een prachtig sfeerbeeld geven